Leurs Festina Lente toernooi 2021

Al jaren is het Leurs Festina Lente toernooi een welbekend toernooi in Nederland en Duitsland. Dat vraagt om meer. Daarom organiseert TC Venlo in 2021 voor de eerste keer het Festina Herfst toernooi. Net zo gezellig, iets kouder qua temperatuur.

In de week van 8 t/m 14 november worden vanaf 17:30 de wedstrijden ingepland en er wordt getennist in de categorieën HD / DD / GD 3 t/m 9. Dat maakt dit toernooi aantrekkelijk voor zowel ervaren spelers, als nieuwe spelers die graag eens willen kijken hoe een toernooi in zijn werk gaat. Je zult er snel achter komen hoe leuk het is om deel te nemen.

Voor je wedstrijd nog even eten? Dat kan! Er is namelijk iedere dag een warme maaltijd te verkrijgen zodat je met volle energie de baan op kunt. Na je wedstrijd kun je onder het genot van een hapje en/of drankje nog gezellig naborrelen bij 'Beej Soof Baove'.

Zet ook alvast in je agenda: vrijdagavond 12 november!
Op deze avond wordt een feestavond georganiseerd die je niet wilt missen. We houden het thema nog even geheim, maar het belooft een te gekke avond te worden!

De inschrijving voor het toernooi is al geopend op www.toernooi.nl